Hotel Murillo (Sevilla, Spanje)

Tip van Jozef - Het hotel (website: www.hotelmurillo.com) ligt net binnen de Barrio Santa Cruz en op een vijftal minuten van de kathedraal. Met de wagen en zelfs met een taxi is het niet te bereiken, de straatjes zijn te smal. Wij kwamen er te voet vanaf de terminus van de airportbus op de Avenida El Cid, via de Avenida de Menendez Pelayo en de Jardines de Murillo en via een hellend vlak op de Plaza Allaro. Vanaf hier is het nog een honderdtal meter naar het charmante hotel.

Wij boekten dit hotel via internet bij Hostelbookers. Zij konden de beste prijs aanbieden voor dit hotel. Wij betaalden met Master Card een voorschot van € 56,40 aan Hostelbookers en het saldo van € 507,40 met dezelfde kaart in het hotel bij het uitchecken. De prijs per dag kwam op € 94,00 ontbijtbuffet inbegrepen.

Het hotel beschikt slechts over 1 vrij ruime kamer(107) op het gelijkvloers met grotere aangepaste badkamer met beugels aan het gewone zittoilet, een onderrijdbare lavabo en een inrijdouchecabine met vast zitje aan de muur en losse sproeier. De deuren zijn breder dan die van de andere kamers. Wanneer je deze kamer wil betrekken, meld je dit best bij de reservering en verwittig tevens het hotel hiervan. Zij antwoorden correct op een mail. Wij hadden weinig hinder van voorbijgangers naar de lift.

Bij de inkom van het hotel ligt een kort maar vrij steil hellend vlak. Het hotel heeft een korte maar brede lift. Het ontbijtbuffet wordt in de kelderverdieping gegeven. Op het dakterras kan je genieten van een uitzicht over de stad. Het hotel is een echte aanrader.

Hoe goed vond je deze reistip?: 
Gemiddeld: 4 (1 stem)