Antarctica & Argentinië: Geweldig

Geschreven door Maarten

Ik ben Maarten, 31 en ik ben vorige maand naar zowel Antarctica (en begeleide reis met een 52tal personen) als naar Argentinië geweest (met enkel mijn begeleidster).

Deze reizen waren echt fantastisch! Het weer speelde natuurlijk hier een grote rol in, maar de grootste rol hierin speelde mijn assistente Olivia. Zij heeft er steeds voor gezorgd dat ik leuke activiteiten kon doen en ook een goede begeleiding had (ik heb door een zwaar verkeersongeval evenwichtsproblemen en wandel dus met een rollator of aan de hand van iemand op ongelijke ondergrond). Ze heeft ook de volledige planning gemaakt, het financiële beheer van ons geld gedaan,... Noem maar op! We hebben vele leuke wandelingen gedaan, paard gereden, boottochten, een tangoshow, ... . Natuurlijk hebben we de Argentijnse wijn en het vlees niet vergeten! 

De mensen in Argentinië zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam indien mogelijk.

Verder zou ik mensen die ook een beperking hebben en eens graag op reis zouden willen gaan, maar niemand vinden om met hen mee te gaan ofzo, willen voorstellen om op de website van mijn assistente een kijkje te nemen en misschien kan ze u wel helpen met je droomreis of iets dergelijks!!

Hier is de link naar haar website: 

http://dreamsbecomerealitydotblog.wordpress.com/

 

Maarten

Hoe goed vond je dit reisverslag?: 
0
Nog geen stemmen