Vakantiepark Le Val de Landrouet (Bretagne, Frankrijk)

Geschreven door Jeannine - We hebben met ,vzw OpStap , een pracht bestemming ontdekt: "Le Val de Landrouet" in Merdrignac in het Centrum van Bretangne.
Spijtig genoeg was er maar 1 dubbel huisje ( 2 X 2p = 4p) voor rolstoelgebruikers.
De vzw OpStap heeft dit euvel opgelost door het te huren voor alle gezinnen, zodat de ouders hun kind gemakkelijker een douche konden geven.
Alle huisjes van 2p tot 7p waren verder uitgerust met een degelijke mini keuken met heel goede bedden en een doucheruimte met wc.
Een terras met tuinmeubilair en een parasol.
Halfweg naar de camping zijn er nieuwe mobilhomes voor 4 tot 8p ( 2 & 3 slaapkamers). Op de camping een verwarmd zwembad 28°.
Op het domein zijn ook 20 gratis activiteiten, zoals initiatie schermen, boogschieten, canoe , verder scarabe, swing golf , mini golf , en zoveel meer.
De eigenaar , mijnheer Marc Cluzeau, en zijn team doen meer dan hun best om het iedereen naar zijn zin te maken, zelfs de sportmonitors hebben zich aangepast aan de kinderen met beperkingen zodat zij ook mee ingeschakeld werden met hun persoonlijke begeleider.
Vanuit de " Val de Landrouet" ben je voor een uitstap naar zee op een 1/2 uur in Val André met een zeer mooi strand en water- en strandrolstoelen,+- 1 uur in Saint Malo +- 2u aan de Mont Saint Michel.
Vanne in de Morbihan op 1.30u en dichterbij Renne op  +- 60km, ook een heel interessante ontdekkingen bv Josselin
Prettige vakantie in de Val de Landrouet.tel 00.33.296.284.798
www.valdelandrouet.com
22230 Merdrignac

Hoe goed vond je deze reistip?: 
Gemiddeld: 4 (1 stem)