B&B De Slapende Kater (Winterswijk-Corle, Nederland)

Tip van Hilde en Piet - We logeerden in “B&B De Slapende Kater”* in Winterswijk-Corle. Corle is 'n deelgemeente van Winterswijk en de boerderij waar we dus logeerden ligt op 6km van Winterswijk dat grenst aan Duitsland.
We merkten dat we alle comfort hadden: een ingerichte keuken (met afwasmachine, microgolf en andere oven, elektrische apparaten,....) zit- en eetplaats, 'n effectief eveneens  badkamer en een ruime slaapkamer.
De badkamer heeft een onderrijdbare lavabo, een verhoogd WC met opklapbare handgreep links en een inloopdouche met douchestoel,....). De badkamer heeft voldoende circuleerruimte.
In de slaapkamer staat een dubbel bed (1 m80 breed) en 2 aparte matrassen van elk 90 cm breed. Ook daar voldoende circuleerruimte.
Prijs 300 euro voor 5 nachten zonder ontbijt. Indien je ontbijt wilt dan is het 375 euro. Wij wilden vrij zijn en hebben onze plan getrokken !
Hun website heeft veel interessante links en tips voor uitstapjes in de buurt. Er zijn veel wandel- en fietskaarten van de streek ter beschikking.
Voor het slapengaan die eerste avond hebben we 2 hazen, aan het spelen in de wei palend aan onze slaapkamer, 'n goeie nacht gewenst. We zaten  dus heel rustig en mooi ! Landelijk en pittoresk !

Hoe goed vond je deze reistip?: 
Gemiddeld: 4 (1 stem)