zwembad / wellness

Abonneren op Syndicatie

 

Een wellnessbezoek dat niet helemaal op wieltjes verliep.

Met vzw Opstap zijn we vorige zomer van 05.07.2019 tot 19.07.2019 naar "'t Lorkenbos" in Otterlo op de Veluwe gaan vakantie vieren.
Met de gezinnen logeerden we in boerderijtjes, de vrijwilligers in de Boomstronk, dat is een bivakhuis met zaal voor de animatie met de gasten met beperkingen en keuken waar Anne-Marie de voortreffelijke maaltijden klaarmaakte.

Tip van Annet.

Campingwelt Schluga vinden we een top camping, echt een aanrader.
Verharde paden, sanitair voortreffelijk aangepast en zeer ruim. De receptie was met mijn elektrische rolstoel niet toegankelijk, maar ze hebben al aangegeven dat ze er iets zouden aan doen. Ik verbleef er met mijn echtgenoot en assistentiehond, in onze caravan.
 De camping, met op de achtergrond de Oostenrijkse bergen.

Bob en zijn bijna-grote dochter kozen voor een zorgeloze vakantie in Tenerife.

Samen op vakantie met een grote groep kinderen met een beperking en hun families? De vrijwilligers van vzw Opstap maken er elk jaar weer een onvergetelijke tijd van. Deze keer streken ze neer bij Bio Vakantieoord. Jeannine zegt het in drie woorden: "Het was TOP!"

Geschreven door Rik.

Een paar daagjes genieten en relaxen bij Relaxhoris in Xhoris in de Ardennen.

Aangepaste kamer met aangepaste wc een een apparte aangepaste wc op het gelijkvloers. Zwembad met trappen in het zwembad ( handig als rolstoelgebruiker ) en met de lift te bereiken.

Heel rustig gelegen, vriendelijk, heel behulpzaam als je in de rolstoel zit zoals ik, goed eten, prijs-kwaliteit.

Ligt in de buurt van Durbuy, La Roche ,Vielsalm,Houffalize, Malmedy , Luxemburg , ... en als je bij De Voorzorg bent krijg je korting.

Geschreven door Frauke. Hallo, wij zijn een gezin met een dochter van 14 met een mentale beperking en autisme. Dit jaar gingen we kamperen op het Domaine de Puylagorge. Een camping uitgebaat door een Hollands gezin. De camping staat open voor iedereen, maar zeker ook voor zorggezinnen.

Warme dagen in Marbella (Spanje, 2016)

Normaal reist ze altijd in gezelschap, maar deze keer trok Nadine in haar eentje naar de zon.

Italië Lago Trasimeno

Geschreven door Kris :

Goede camping in het mooie Umbrië met 2 rolstoeltoegankelijke mobilhomes  (met aangepaste badkamer) en noodzakelijke airco.

www.polvese.com.

Pagina's

Abonneren op RSS - zwembad / wellness